Plattform & integrationer

Vi valde att tillhandahålla applikationen som en molntjänst för att underlätta arbetet för kunden. Med vår molntjänst slipper man tidskrävande installationer och uppdateringar av hårdvara då hela lösningen finns på webben. Applikationen nås via en vanlig URL och kan köras direkt i valfri enhet med internetåtkomst.

Tjänsten fungerar utmärkt som ett komplement till ert befintliga affärssystem/kassasystem. Vi har en färdig integration mot Winbas Affärssystem och även möjlighet att importera/exportera via Excel och textfiler.
App

Inga krav på hårdvara:

Vid utformandet av applikationen låg stort fokus på användarvänlighet och flexibilitet. Vi ville att lösningen skulle kunna användas av alla, oavsett förutsättningar.

Tack vare beslutet att bygga programmet som en molntjänst har vi nu inga krav på hårdvara, utan valet av enhet är helt upp till kunden. Applikationen har stöd för skanning av EAN/GS1 koder, har man inte tillgång till skanners går det utmärkt att inventera utan.

Applikationen kan köras på följande enheter:

Handdatorer
Surfplattor
Mobiler
Datorer

Tjänsten:

Systemet är byggt för att kunna användas av företag oavsett bransch, vilket gör att systemet har stöd för olika typer av artiklar. Ni kan ladda upp artiklar med flera olika enheter ( t.ex: styck, pall eller bur) samt batcher. Systemet minskar sedan lagersaldot allterftersom artiklar och batcher plockas.

I systemet får användaren en tydlig överblick över de order som behöver plockas och de order som kollegor redan plockar på. När användaren valt en order visas en lista med de artiklar som har beställts. Användaren skannar artikeln som ska plockas och kan sedan fortsätta skanna varje enskild artikel eller välja att skriva in antalet manuellt.
App

Prisplan & kundanpassningar:

Vi erbjuder flertalet skräddarsydda priser anpassade efter företagsstorlek och behov. Vi tar ingen uppstartskostnad och det tillkommer heller inte några andra dolda kostnader. Vi erbjuder även en gratis testperiod med ett begränsat antal artiklar för att ni ska kunna få en känsla för hur systemet fungerar i praktiken.

Fritt antal användare
Fritt antal artiklar
Val av hårdvara är helt upp till kunden