Exempel på lösningar vi utvecklat för Winbas

Unifaun och Pacsoft - Fraktbrygga

Med vår fraktbrygga till Unifaun Online och Pacsoft Online kan ni boka alla era frakter på ett och samma ställe. Vår lösning innehåller en automatisk överföring av order från Winbas för både fraktbokning och utskrift av frakthandlingar. Adressuppgifterna tas direkt från respektive order vilket gör att ni inte behöver lägga upp ert kundregister i bokningssystemet. Utöver detta har ni även möjligheten att skicka leveransaviseringar innehållandes tracking-länkar med vilka kunderna själva kan följa godset.

Elektronisk hantering av leverantörsfakturor

Vill ni spara tid på registrering, attestering och arkivering av era fakturor? Med vår lösning slipper ni det manuella arbetet med att registrera era leverantörsfakturor. Fakturorna tas emot via mail eller som E-fakturor, systemet läser sedan av all nödvändig data och lagrar fakturan elektroniskt i Winbas. Med vår lösning kan attest göras direkt i Winbas och ni slipper all pappershantering.

EDI lösningar

Har ni kunder som kräver EDI så kan vi hjälpa er. Med våra lösningar kan systemet själv läsa in order till Winbas och skicka ut ordersvar, leveransaviseringar och fakturor. Vi kan även hjälpa till med att skapa elektroniska kataloger.

Orderimport från Excel

Med vår Excel-lösning kan era order läsas in automatiskt från Excel till Winbas. Ni kan skapa en produktkatalog, prislista eller ordersedel i Excel och låt säljare/kunder lägga sina beställningar direkt i filen. När beställningar lagts kan ni sedan enkelt läsa in hela ordern till Winbas och på så sätt undkomma det manuella arbetet.

Orderplock system

System för registrering av orderplock som kan användas i handdatorer eller surfplattor. Läs mer här

Inventeringsprogram för Windows

En stand-alone lösning som inte kräver åtkomst till internet. Överför ert inventeringsunderlag till din Windowsplatta och registrera antalen direkt på skärmen. Med en streckkodsläsare förenklar du arbetet och säkerställer att rätt produkt registreras. Vid slutförd inventering överförs resultatet tillbaka till Winbas.

Produktexport till Vilma – Finfo

En lösning för er inom byggbranschen som letar efter ett enklare sätt att uppdatera Finfos artikeldatabas. Med vår lösning slipper ni det manuella arbetet med att fylla i all artikeldata i ert Excel-dokument. Systemet varnar även om obligatorisk data skulle saknas.

Automatiskt beställningsunderlag via e-mail

Med vår lösning kommer ni inte längre missa att beställa hem varor i tid. Beställningsunderlag skickas ut automatisk via mail till inköparen när beställningspunkter underskridits. Information om vad som behöver beställas, hur mycket och av vilken leverantör anges. Du väljer själv hur ofta beställningsunderlaget skall skickas utifrån vad som passar era rutiner.

Winbas Fiskmodul

Branschanpassade moduler för order och inköp som uppfyller spårbarhetskraven från myndigheten Hav & Vatten. Registrera batcher och partier med uppgifter om fångstområde, fångstsätt, bäst-före datum m.m. Ni kan även hämta och skicka information om partier elektroniskt till Hav och Vatten.

Outlook

Med ett klick sparar du viktiga mail direkt till Winbas Säljstöd och projekt. I Outlook kan du direkt spara mail under befintliga eller nya projekt i Winbas säljstöd. Projektmodulen är ett perfekt stöd när du vill kunna knyta samman dokument och e-post till ett specifikt ärende.

Automatgenererade pdf dokument.

Med vår lösning genereras PDF-dokument automatiskt utifrån data såsom pris- & lagerlistor eller produktblad som finns lagrat i Winbas. Vi hjälper även till med lösningar för PDF-mallar och mycket mer.

Utleverans enligt Fifo 

Jobbar ni med batch och utgångsdatum? Vi har en lösning som automatiskt väljer ut vilka batcher som ska plockas från lagret till respektive order. Lösningen är baserad på "först in-först ut"-principen vilket minskar risken att varor måste kasseras. Systemet väljer ut de äldsta batcherna först men låter även bli de batcher med för kort hållbarhetstid kvar. Vilka batcher som ska plockas samt vart på lagret dessa finns framgår i systemet och på plocksedeln.

Vilken lösning passar mig?

Vi hjälper dig att se över dina behov och komma igång med en ny lösning. Hör av dig till oss för en kostnadsfri rådgivning, så återkommer vi så snabbt vi kan.